'De Mol' start met mysterieuze deelnemer: 'Is dit de tiende kandidaat?'
COS
'De Mol' start met mysterieuze deelnemer: 'Is dit de tiende kandidaat?'
Foto: Play4

Volgende week wordt het startschot van het nieuwe seizoen van 'De Mol' gegeven. Afgelopen zondag werden we alvast voorgesteld aan de kandidaten.

In 'Café De Mol' kregen we alvast de eerste negen kandidaten te zien. Dat zijn Comfort, Conny, Lancelot, Leïla, Lieselot, Ruben, Samya, Thomas en Toos. De tiende kandidaat blijft voorlopig nog een mysterie. 

"We hebben al negen kandidaten. En jij, jij bent onze tiende kandidaat. En ik heb al een eerste opdracht voor jou. Dit hebben we echt nog nooit gedaan. Zie je het zitten?", hoorden we Gilles De Coster zeggen tegen de mysterieuze tiende deelnemer.

De molspeurders doen alvast een gokje over wie die tiende kandidaat zou kunnen zijn. Leen Dendievel denkt dat de tiende kandidaat een extra mol is die de andere mol mag saboteren. Dat lijkt een zeer plausibele piste. 

Tweeling

Jade Mintjens denkt dan weer aan een BV. "Alsjeblieft, geen BV's in 'De Mol'!", klinkt het meteen online. "Dat zou voor mij het einde betekenen om te kijken. De snelste manier om een leuk format te verknoeien."

Philippe, twee jaar geleden een van de gemaskerde aanvallers in het maïsveld en vorig jaar de eerste mol, denkt dat de tiende kandidaat een ex-mol of een ex-kandidaat is. Andere ex-kandidaten denken dan weer aan iemand uit de omgeving van een van de kandidaten. 

Anke denkt een tweeling met een andere kandidaat. Dat zou zomaar kunnen, want kandidaat Lancelot heeft een tweelingbroer: Lohengrin. Het enige 'probleem' is dat ze niet volledig op elkaar lijken. Wie de tiende kandidaat is komen we hopelijk komende zondag te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.