Big Brother De bom barst in 'Big Brother'! Verhitte discussie lokt massale kritiek uit: "Big Brother moet nu ingrijpen!"
COS
De bom barst in 'Big Brother'! Verhitte discussie lokt massale kritiek uit: "Big Brother moet nu ingrijpen!"
Foto: GoPlay

Wie donderdagavond de livestream van 'Big Brother' bekeek, kon wel wat popcorn gebruiken. De bom is gebarsten tussen Rob en Ali.

Rob ergerde zich aan natte handdoeken en washandjes die begonnen te stinken. Ali was kop van Jut, maar liet zich niet doen en ging in de tegenaanval. Op sociale media klinkt massale kritiek voor één van de partijen: Rob. "Het werd tijd dat Rob op zijn plaats werd gezet", lezen we op Facebook.

"Ali had helemaal gelijk. Rob bleef zeggen: wie doet dat nu, wie doet dat nu. En opeens uit het niets begon hij Ali volop de schuld te geven? Rob is echt ongelofelijk bezig. Eerst met Jason en nu Jason zich daar niets van aantrekt, probeert hij zijn frustraties te uiten op Ali."

"Rob, wat ben je toch aan het doen. Ik vond je echt een gouden kerel, maar wat laat jij sinds twee weken je ware gezicht zien. Overal over klagen, anderen afzeiken, wat ben jij veranderd in een verzuurde ouwe man, zeg. Het wordt nu echt tijd dat je naar huis gaat."

Sancties

"Ik denk dat het stilletjes tijd is om je koffers te pakken en naar huis te gaan. Je masker valt bij de dag meer en meer af", klinkt het verder. "Ik ken Ali niet, maar lijkt me iemand die echt niet snel boos is. Z'n emmer was duidelijk heel vol. Goed dat iemand die ouwe eens aanpakt."

"Sta 200% achter Ali. Helaas, Rob heeft het echt verpest", klinkt het nog. "Het verwondert me dat Big Brother geen sancties geeft, want respect was zoek bij Rob", merkt iemand op. "Big Brother zou nu echt wel moeten ingrijpen... Dit is er meer dan over."

Bij Rob lijkt de discussie vrijdagochtend nog niet verteerd. "Ik ben die grote smoel helemaal zat. Met zijn mooie praatjes. Maar goed we hebben het uitgepraat en ik ben er klaar mee. Hij komt met dingen die niet waar zijn. Maakt niet uit verder. Eerst een grote bek geven en dan toegeven dat hij een zeiknat washandje erin gooit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.