Big Brother Dat is even schrikken! Big Brother grijpt in nadat bewoner gekwetst raakt
COS
Dat is even schrikken! Big Brother grijpt in nadat bewoner gekwetst raakt
Foto: GoPlay

'Big Brother'-fans zullen het zich nog herinneren: Tobias kwam vorig jaar verkeerd neer op z'n voet en moest even naar het ziekenhuis. Ook dit jaar is er al sprake van een blessure.

Rob vertelde vorige week bij een challenge al dat hij slechte knieën heeft. Deze week blijkt hij zich toch echt bezeerd te hebben. Hoewel de blessure van Rob minder ernstig lijkt dan die van Tobias vorig jaar, moet Rob wel met krukken rondlopen.

Toen Jolien het huis binnenkwam, zou er in al Robs enthousiasme iets fout gelopen zijn. Op doktersadvies krijgt Rob paracetamol en moet hij met krukken wandelen. Kijkers van de livestream schrokken wel even toen ze Rob hoorden vertellen over een operatie. Dat bleek een grapje van Rob tegenover de goedgelovige Ali.

Dinsdagmiddag vraagt Big Brother Rob hoe het gaat. "Het gaat iets beter. Ik loop wat makkelijker. Ik denk wel dat het na een paar dagen beter wordt." Sprintjes trekken gaat niet lukken. "Maar voor de rest kan ik me goed voortbewegen."

De opdracht waarbij de bewoners naar een camera in het huis moeten lopen voor een foto, is natuurlijk veel te belastend voor Rob. Big Brother heeft een oplossing bedacht. Die lag in de voorraadkamer. Het gaat om een bordje met Robs foto op. Die moeten de bewoners meenemen als er een foto moet worden genomen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.