Big Brother Danny compleet in shock door wat hij van 'Big Brother'-huisgenoot te zien krijgt: "Totaal niet verwacht"
COS
Danny compleet in shock door wat hij van 'Big Brother'-huisgenoot te zien krijgt: "Totaal niet verwacht"
Foto: GoPlay

Enkele weken geleden moest Danny het 'Big Brother'-huis verlaten. De Nederlander kreeg na zijn vertrek beeden te zien waarvan hij niet op de hoogte was.

In 'Confessions' krijgt Danny beelden te zien van een gesprek tussen Jacqueline, Ilse, Charlotte en Jolien. "'Jij bent het type waarop ik zou vallen.' Dat zei hij ook tegen Chelsea", klinkt het bij Jacqueline over Danny en Chiara. "Ja, hij zegt hetzelfde, hè", reageert Charlotte.

"Heeft hij dat tegen jou ook gezegd, Charlotte", vragen de dames zich lachend af. "Oh, hij heeft zoveel gezegd. Weet je, ik luister daar al niet meer naar", lacht Charlotte. "Op vlak van leeftijd heb ik liever Chiara", citeert Charlotte Danny nog tegenover Ias.

"Ik vind het zo bizar om terug te zien", klinkt het enigszins ongemakkelijk bij Danny. "Jacqueline heeft echt een heel vies spel gespeeld. Ik zie dit nu en het wordt zo bevestigd." Het is echter Charlotte die Danny heeft doen schrikken.

"Ik had dit niet verwacht van Charlotte. Echt totaal niet. Ze heeft me echt tuk bij deze", zegt hij. "Zo zie je maar dat er weinig tot bijna niemand in het huis eerlijk en oprecht is. Dan ben ik zo blij dat ik als persoon dat absoluut wel ben geweest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.