Big Brother Chiara uit 'Big Brother' onthult hoe ze echt denkt over Jolien: "Niet eens met haar keuzes"
COS
Chiara uit 'Big Brother' onthult hoe ze echt denkt over Jolien: "Niet eens met haar keuzes"
Foto: GoPlay

Chiara verliet drie weken geleden plots het 'Big Brother'-huis. Haar vertrek bleek te maken te hebben met de gezondheid van haar mama, die in het ziekenhuis verblijft.

Chiara kreeg de afgelopen weken veel vragen van 'Big Brother'-kijkers, zowel online als op straat. Wat veel fans onder meer willen weten is wat ze van Jolien denkt. Daarop geeft Chiara nu een antwoord op Instagram Stories.

"Jolien en ik hebben héél veel met elkaar gepraat, waarvan 85 procent de afleveringen waarschijnlijk niet gehaald heeft. Over thuis, eten, familie, vakanties, relaties, werk, spel en nog veel en veel meer", legt Chiara uit.

"Noem me allemaal naïef, maar ik denk dat ik Jolien goed ken. Ik ben het misschien niet altijd eens met haar keuzes in het spel, maar ik zal altijd achter haar staan tot de tijd dat ik haar weer spreek en knuffel."

"We hadden vaak aan 1 blik genoeg en hebben veel steun aan elkaar gehad. Even relativeren, nabespreken, eens goed lachen, een knuffel met een peptalk en weer door! Ik ben super dankbaar voor Jolien en alle momentjes die ik met haar samen heb kunnen beleven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.