Big Brother Chiara laat zich plots uit om mysterieuze reden 'Big Brother'-exit: "Je verlaat niet zomaar na 7 weken het huis"
COS
Chiara laat zich plots uit om mysterieuze reden 'Big Brother'-exit: "Je verlaat niet zomaar na 7 weken het huis"
Foto: GoPlay

Twee weken geleden namen we in 'Big Brother' afscheid van Chiara. De Nederlandse verliet het huis omwille van "privéomstandigheden".

Chiara heeft de afgelopen weken rustig kunnen 'landen' en beantwoordt op Instagram enkele vragen. Zo vertelt ze hoe het nu met haar gaat. "Mijn vertrek was in 1 woord: heftig. Ik had me hier mentaal niet op kunnen voorbereiden en heb daar best wat last van gehad", geeft Chiara toe.

"Naast afscheid nemen van het huis en de medebewoners kreeg ik ook slecht nieuws. Je verlaat niet zomaar na 7 weken het huis. Ik zal hier over een tijdje meer uitleg over geven. Voor nu kan en wil ik dit nog niet", legt Chiara uit. Het mag dus duidelijk zijn dat er wel degelijks iets ergs gebeurd is.

"Ondanks mijn situatie thuis, het vertrek en niet te vergeten de shitload aan haat gaat het met mij prima", zegt ze. "Ik ontvang enorm veel lieve en positieve berichten en reacties. Jullie geven me kracht en steun. Ik focus me op jullie. Bedankt dat jullie mij zien! Ik kan jullie niet genoeg bedanken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.