Big Brother Chiara laat opnieuw van zich horen na 'Big Brother'-exit: 'Echte reden vertrek lijkt nu bekend'
COS
Chiara laat opnieuw van zich horen na 'Big Brother'-exit: 'Echte reden vertrek lijkt nu bekend'
Foto: GoPlay

Woensdag was er schokkend nieuws voor alle 'Big Brother'-fans. Wegens privéomstandigheden besloot Chiara het huis te verlaten.

In de 'Big Brother'-aflevering van vrijdagavond zien we hoe Chiara haar huisgenoten naar de woonkamer roept. "Ik ga", zegt de Nederlandse geëmotioneerd. Een uitleg horen we (nog) niet. Er volgt een emotioneel afscheid van alle bewoners.

Enkele uren na haar vertrek, liet Chiara al van zich horen via sociale media. Dat doet ze vandaag opnieuw. Op Instagram Stories toont ze haar gsm met talloze meldingen. "Ik wil jullie enorm bedanken voor alle berichtjes, kaarten, brieven, pakketjes en nog veel meer. Ik probeer tussendoor alles te lezen", schrijft Chiara.

"Het geeft me enorm veel steun om te weten dat er zoveel liefdevolle mensen zijn. Maak je geen zorgen om mij. Ik omring mij met positieve en vooral, heel lieve mensen. Ik zie jullie, ik hoor jullie, ik voel jullie. Geef me een beetje tijd en ik zal de liefde terugsturen."

Iedereen vraagt zich natuurlijk af wat er juist aan de hand is. Er werd gespeculeerd dat de haat Chiara's omgeving te veel geworden was. "'Ik hoop dat alles ok is met haar mama', zei Charlotte. Nu weten we dus dat er wel degelijk iets gebeurd is", klinkt het op Twitter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.