Chiara en Michelangelo uit 'Big Brother' een koppel? "Voelen heel veel voor elkaar"

door: COS
Michelangelo en Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In het 'Big Brother'-huis ontstond er een mooie band tussen Chiara en Michelangelo. Ook buiten het huis trekken ze heel vaak met elkaar op.

Bij TAGMAG kregen Chiara en Michelangelo een vraag die ze wel héél vaak krijgen: "Is er iets meer tussen Chiara en Michelangelo?" "Kijk, ik laat die vraag over aan Chiara", zegt Michelangelo.

"Weet je wat het is, wij voelen natuurlijk heel veel voor elkaar. Heel veel liefde sowieso. In dat huis heb je een heel andere connectie dan erbuiten. Het is zo dat we elkaar een soort van opnieuw leren kennen in een andere setting, met vrienden erbij, telefoons die gaan en werk en zo."

"Er zijn heel veel redenen waarom het wel zou werken, maar er zijn ook heel veel redenen waarom het niet zou werken. Er ligt nu ook wel heel veel druk op ons. Het is niet dat wij een keer kunnen zeggen: we gaan lekker samen uit eten", aldus Chiara.

"Time will tell", besluit Michelangelo op zijn beurt. Zowel Chiara als Michelangelo lijken er in ieder geval wel voor open te staan om te onderzoeken of er misschien meer dan vriendschap in zit.