Big Brother Chelsea uit 'Big Brother' in shock na wat ze hoort over Danny: "Heeft hij dat écht hardop gezegd?"
COS
Chelsea uit 'Big Brother' in shock na wat ze hoort over Danny: "Heeft hij dat écht hardop gezegd?"
Foto: GoPlay

Zaterdag moesten we in 'Big Brother' afscheid nemen van Chelsea. De Nederlandse blondine heeft haar exit intussen een plekje gegeven en is weer actief op sociale media om het over het programma te hebben.

"Als mensen dingen horen op de live over mij wil ik het gewoon weten, zoals jullie hebben gemerkt. Ik wil niet dom lijken, snap je", schrijft Chelsea deze week op Twitter. Het antwoord dat ze krijgt, doet haar enorm schrikken.

"Dan zou ik allereerst dat kaasplankje bij Danny maar afslaan. Hij was vanmorgen voor de nominatie in gesprek met Chayron erg duidelijk over je. Te jong, niet z'n type, maar had je wel nodig voor 't spel. Via armbandje probeert hij jouw fans op z'n hand te houden."

"Heeft Danny echt hardop gezegd dat hij me gebruikte voor het spel en via mijn armbandje mijn 'fans' om zijn hand wil houden? Ik wil het gewoon weten of dit verdraaid is of dat hij die woorden over mijn armbandje hardop heeft gezegd", legt Chelsea uit.

"Want mensen maken dingen soms erger. Als het echt zo is, kom ik m'n bandje persoonlijk ff van z'n arm af halen", verklaart ze. Veel Twitteraars maken Chelsea echter meteen duidelijk: "Je moet niet alles geloven."

"Twitter is anti-Danny. Ze verdraaien alles en liegen alles bij elkaar", benadrukt een kijker. "Hij was en is altijd positief over jou. Nog geen slecht ding over jou gehoord uit zijn mond."

https://twitter.com/wr72700/status/1618279032658997249

https://twitter.com/chelseaausma/status/1618296417797443586

Meer nieuws

Meer nieuws

.