Big Brother Charlotte verrast door Jolien na verzuurde vriendschap: "Ben er benieuwd naar"
COS
Charlotte verrast door Jolien na verzuurde vriendschap: "Ben er benieuwd naar"
Foto: GoPlay

Het 'Big Brother'-avontuur kwam eerder deze maand tot een einde. Het was Bart die met de overwinning en de jackpot naar huis mocht gaan.

Op de live finale van 'Big Brother' werd meteen duidelijk dat Charlotte op de hoogte was gebracht van wat er over haar gezegd was in het huis. Onder meer door goede vriendin Jolien. Op het 'No Biggie Live'-event werd Jolien naar de situatie tussen haar en Charlotte gevraagd.

"Ik denk niet dat het hier de plaats is om daarover te praten. Ik wil er sowieso over gaan praten, maar ik denk dat dat tussen ons is en dat we dat samen moeten uitpraten", vertelde Jolien. Contact is er wel al geweest. "We hebben een berichtje gestuurd, dus we gaan kijken wat hierna komt."

In Flair bevestigt Charlotte dat ze een berichtje heeft gekregen van Jolien. "We hebben afgesproken om op het 'No Biggie'-event eens te babbelen. Ik zou heel graag luisteren naar wat ze te zeggen heeft", zegt Charlotte.

"Ik denk dat Jolien heel wat kwijt wil. Ze heeft ook al gesproken met mijn mama, want ik was er toen nog niet klaar voor. Jolien was in het huis heel belangrijk voor mij dus ik ben wel benieuwd naar wat ze te zeggen heeft." Komt het toch nog goed?

Meer nieuws

Meer nieuws

.