Big Brother Charlotte uit 'Big Brother' praat voor het eerst over Jolien: "Iemand die in het huis zo is, is in het echte leven ook zo"
COS
Charlotte uit 'Big Brother' praat voor het eerst over Jolien: "Iemand die in het huis zo is, is in het echte leven ook zo"
Foto: GoPlay

'Big Brother' heeft ook dit jaar voor mooie vriendschappen gezorgd. Die van Charlotte en Jolien leek er een van. De finale van zaterdag maakte pijnlijk duidelijk dat de vriendschap voorbij is.

De omgeving en fans van Charlotte lichtten de West-Vlaamse na haar exit in over dingen die achter haar rug gebeurd en gezegd waren. Nadat Charlotte Jolien negeerde tijdens de 'Big Brother'-finale, blijkt dat ze elkaar niet meer gesproken hebben.

"Ik heb het heel heel moeilijk met Jolien. Dat was een vriendin. Ze heeft me echt... Ik heb pijn", geeft Charlotte toe in 'MacDate' met Nick Eshuis. "Ik heb alle respect voor Jolien. Maar ik wil haar momenteel niet spreken. Iemand die in het huis zo is, is in het echte leven ook zo, denk ik."

Charlottes mama sprak wel nog met Jolien en Charlotte heeft zelf met Bernd gesproken. "Ik heb haar familie nog gezien. Dat zijn zo'n lieve mensen. Ze zijn gewoon verdrietig. Telkens ik denk: misschien neem ik een stap om Jolien terug te contacteren, krijg ik een nieuwe video opgestuurd en is het weer iets nieuws en heb ik iets van: holy shit, het stopt niet."

"Ik heb altijd gezegd in de dagboekkamer: 'Er zijn twee mensen die ik nooit zou nomineren.' En dat waren Jolien en Lindsey. Maar had ik het geweten...", zegt Charlotte. "Ik heb ook gezegd tegen Danny: 'Had het gezegd.' Ik begrijp zijn keuze. Hij heeft het die ene avond geprobeerd. Dat is dan jammer, want had ik het dan geweten, dan ging alles veranderen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.