Big Brother Charlotte kan haar ogen niet geloven na 'Big Brother': "Enorm geschrokken door die uitspraken"
COS
Charlotte kan haar ogen niet geloven na 'Big Brother': "Enorm geschrokken door die uitspraken"
Foto: GoPlay

Vlak voor de finale van 'Big Brother' moest Charlotte het huis verlaten. De West-Vlaamse stond meteen een onaangename verrassing te wachten.

Charlotte vertelde aan het begin van het 'Big Brother'-avontuur dat ze haar papa vorig jaar verloren had. Door sommige bewoners werden Charlottes emoties rond het verlies weggezet als aandacht zoeken. Op Twitter reageert Charlotte nu ontzet.

"Ik wou deze woorden even kwijt. Ik ben de voorbije dagen enorm geschrokken door bepaalde beelden en uitspraken tijdens mijn rouwproces in het 'Big Brother'-huis. Het doet mij enorm veel pijn te zien dat sommige niet geloven dat mijn pijn oprecht was."

"Een rouwproces is iets wat iedereen anders beleeft en ervaart. Ik geef toe, het was niet makkelijk om de keuze te maken mee te doen aan een programma zo snel na het overlijden van mijn papa. Maar het voelde als een fijne afleiding."

"Tenslotte wil ik graag meedelen aan iedereen die iemand dierbaar verloren heeft nooit te twijfelen aan gevoelens die je hebt of voelt en deze altijd te uiten. Wat mensen ook denken of zeggen. Iedereen heeft het recht om hun emoties te ervaren en te delen."

https://twitter.com/CharlottDenamur/status/1644441300744171542

Meer nieuws

Meer nieuws

.