Big Brother Bloeit er nu al iets moois in 'Big Brother'? "Je bent helemaal mijn ding"
COS
Bloeit er nu al iets moois in 'Big Brother'? "Je bent helemaal mijn ding"
Foto: Play4

In 'Big Brother' hebben de bewoners elkaar de afgelopen week al goed kunnen leren kennen. Enkele bewoners lijken zelfs interesse in elkaar te tonen.

Trouwe (livestream)kijkers van 'Big Brother' hadden het al een tijdje in de gaten: Chelsea en Danny, die kunnen het wel erg goed met elkaar vinden. Er werd zelfs als gesproken over een "nieuwe Vera & Dimi".

Vanavond zien we in 'Big Brother' een veelbetekenend gesprek tussen Chelsea en Danny. Ze hebben het over de eerste indruk van elkaar en elkaars types. "Ik weet niet of ik echt een type heb", vertelt Chelsea.

"Toen ik jou voor het eerst zag, dacht ik wel: dat is een heel vrolijke excited meid. Gewoon echt ook een knappe. Iemand op wie ik zou kunnen afstappen tijdens het stappen. Helemaal mijn ding, helemaal mijn niveau", zegt Danny.

"Helemaal top", reageert Chelsea. "Dat meen ik serieus", zegt Danny, waarop Chelsea vraagt of ze wat meer privacy zullen opzoeken. Ze nemen plaats in de "love seat" in de woonkamer en zetten hun flirterige gesprek verder. To be continued...

https://www.instagram.com/tv/CnexOS6pcUV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.