'Blind Gekocht'-team onheilspellend: "Gaan moeten doen wat we nog nooit gedaan hebben"
COS
'Blind Gekocht'-team onheilspellend: "Gaan moeten doen wat we nog nooit gedaan hebben"
Foto: Play4

Kelly en Kinga hebben alvast één koppel uit 'Blind Gekocht' dolgelukkig gemaakt. Johan en Syl kregen hun nieuwe huis donderdag te zien.

Voor wie er niet meteen goed nieuws was, waren Mathias en Anoushka. Met hun budget van 715.000 euro maar hoge eisen lukte het de experten niet (meteen) om een geschikte woning te vinden. 

Terwijl ze hun huidige woning voor 768.000 euro op de markt zetten, willen ze meer met zo'n 50.000 euro minder. "Jullie willen eigenlijk meer, plus loods voor minder geld. Dat is absurd", klinkt het bij Kinga.

Anoushka en Mathias krijgen aan het einde van de aflevering het verlossende nieuws van Jani Kazaltzis: er is een huis gevonden. Het enthousiasme slaat echter snel om. "Oei, oei, oei. Dat is echt compleet niet wat we willen", horen we in de preview voor volgende week. "In zo'n huis willen wij niet gaan wonen."

"Dat gevoel heb ik nog nooit gehad nadat een koppel een huis gezien heeft", zegt een geschokte Bart Appeltans. "Wacht! Gaan we dan een nieuw huis kopen? Wat gaan we doen?", vraagt Jani. "Ik denk dat we voor de eerste keer iets gaan moeten doen wat we nog nooit gedaan hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.