'Blind Gekocht'-koppel zorgt voor emotionele reactie bij experten: "Krijg gewoon kippenvel"

door: COS
'Blind Gekocht' - Kim en Jan met Jani
Afbeelding bron: Play4

In 'Blind Gekocht' is er weer een koppel heel blij gemaakt. Opvallend genoeg nog niet bij het afgewerkte huis, maar bij de eerste kennismaking met hun nieuwe huis.

Jan en Kim zijn op zoek naar een huis dat veilig is voor het 5-jarig zoontje Thor. Hij lijdt aan een zeldzame genetische aandoening die zijn evenwicht aantast. De opdracht voor Bart en Kinga? Een huis conform aan de noden van Thor met een tuin zonder hellingen.

Donderdag maakten Jan en Kim kennis met hun huis. Ze waren al best tevreden, tot ze de tuin zagen. Wanneer Kim het rolluik omhoog trekt, vallen alle monden open. "Wauw", klinkt het bij Jan, die zijn tranen moet bedwingen. Ze zien een grote tuin zonder niveauverschil waarin Thor kan spelen.

"Dit had ik niet verwacht", zegt Kim. Ook zij krijgt het moeilijk. "Ik krijg er echt tranen van in m'n ogen", zegt interieurexpert Bart. "Ik ben zo blij om ze zo te zien." Kim heeft alvast een boodschap voor de experten: "Goed gedaan!"

Kippenvel

De badkamer valt niet in de smaak. "Dit mag wel eruit, maar hiervoor gaat er geen budget meer zijn", beseft Kim. "Maar als het dit is waarmee we moeten leven, dan kan ik dat wel. Het is functioneel. De prioriteit is de benedenverdieping en de rest is mooi meegenomen."

"Amai, ik krijg echt kippenvel gewoon", zegt Kinga. "Ik heb zoiets: natuurlijk wil je bepaalde dingen, maar ze zijn heel realistisch." Benieuwd of de experten alsnog budget over houden om de "spuuglelijke" badkamer onder handen te nemen.