'Blind Gekocht'-kijkers niet mals na eerste aflevering: "Altijd dezelfde zever"
COS
'Blind Gekocht'-kijkers niet mals na eerste aflevering: "Altijd dezelfde zever"
Foto: Play4

Het startschot van 'Blind Gekocht' is gegeven. Jani Kazaltzis en het team van experten doen er alles aan om de deelnemers de woning van hun dromen te schenken.

In de eerste aflevering van het nieuwe 'Blind Gekocht'-seizoen kregen Johan en Syl alvast hun nieuwe woning te zien. De tuin werd als "ondermaats" bestempeld en ook van de leefruimte en keuken werd het koppel niet gelukkig.

Kijkers zijn niet mals voor de deelnemers. "We willen dit, we willen dat... Waarom niet zelf zoeken? Zelf vinden ze niks en een ander moet het oplossen. Wat een gezeik altijd, het is nooit goed", klinkt het.

"Wat een ontevreden mensen. Dan hadden ze het maar zelf moeten doen", lezen we nog. "Hoe meer men heeft, hoe meer men wilt en hoe minder dankbaar", stelt iemand vast. "Altijd dezelfde zever. Koop dan zelf een huis naar je goesting."

"Niet aan deelnemen en zelf op zoek gaan is de beste oplossing", zegt iemand. "Hoe dom kan je zijn om iets te kopen dat je niet eerst kan zien." En: "Waarom doe je ook mee aan zo'n programma? Een huis kies je toch zelf..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.