Bijzondere ontmoetingen voor Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother'

door: COS
Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @leroyderouw

Jill Goede had enkele weken geleden fijn nieuws te delen. De 'Big Brother'-winnares had haar 'kippenboer' namelijk gevonden.

Jill Goede, die in 2021 'Big Brother' won, vond de liefde bij een 'Big Brother'-bewoner uit het tweede seizoen. Met Leroy de Rouw klikte het meteen. Een hele tijd later zijn Jill en Leroy nog steeds gelukkig samen.

Jill en Leroy hebben veel plezier samen. Afgelopen weekend gingen ze naar het 'Welcome To The Future'-festival in Noord-Holland. Ze gingen er niet met z'n tweeën heen. Er was nóg een belangrijke persoon uit Jills leven aanwezig.

"Met de twee mannen waar ik het meeste van hou", schrijft Jill op Instagram bij twee foto's met Leroy én haar beste vriend: haar opa. "Dit was wel even een geluksmomentje om met deze twee op een festival te mogen staan."

Ook Jill mocht een belangrijke persoon uit Leroys leven ontmoeten: Leroys dochter Lola-Lilly. Hoewel Leroy zijn dochter op zijn account niet onherkenbaar maakt, doet Jill dat op het hare wel. Wellicht uit respect voor Lola-Lilly's mama. Mooi!

Jill, Leroy en Lola-Lilly
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_