'Big Brother'-winnares Jill Goede doet schokkende bekentenis: "Dit is gewoon fraude"
COS
'Big Brother'-winnares Jill Goede doet schokkende bekentenis: "Dit is gewoon fraude"
Foto: Instagram @jillgoede_

Jill Goede won twee jaar geleden het eerste seizoen van het vernieuwde 'Big Brother'. Ze had destijds net haar opleiding als stewardess achter de rug.

Over dat stewardessdiploma heeft 'Big Brother'-winnares Jill Goede deze week wat opgebiecht. "Ik heb mijn opleiding tot stewardess ook echt op een heel foute manier behaald. Mijn nicht heeft mijn examen Engels gedaan", vertelde ze in de podcast 'Date Night Talkshow'.

"We hadden alles via Zoom. En ik was de eerste twee keer al gezakt met een 3, een 3,5 en een 4. En toen ja, weet je, dit ga ik nooit halen. Ik kan gewoon geen Engels. En toen dacht ik: mijn nicht kan gewoon supergoed, vloeiend Engels", vertelt de Nederlandse.

Bij het Zoomgesprek trok Jills nicht haar jurkje aan inclusief sjaaltje. "Ik heb toen wel een beetje vaseline op de camera gedaan en gezegd dat m'n beeldscherm of camera stuk was. En ze heeft m'n examen gehaald met een 9."

"Misschien is het gewoon een beetje kattenkwaad", bedenkt Jill zich. De talkshowhosts denken daar toch wat anders over. "Nou, dat is geen kattenkwaad. Dat is gewoon... fraude", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.