'Big Brother'-winnares Jill Goede deelt ultieme antikatertip: "Het helpt echt!"
LHX
'Big Brother'-winnares Jill Goede deelt ultieme antikatertip: "Het helpt echt!"
Foto: Instagram @jillgoede_

Twee jaar geleden won Jill Goede 'Big Brother'. Dat leverde haar niet alleen een flinke som geld op, maar ook een heleboel volgers, die ze nog steeds op de hoogte houdt van haar leven.

Jill Goede is absoluut niet vies van een goed feestje. Het gebeurt echter regelmatig dat ze er de volgende dag spijt van heeft. Ze drinkt namelijk graag een glaasje, met een zware katers tot gevolg.

Zaterdag waren zij en haar verloofde Leroy de Rouw aanwezig op het Dreamfields Festival. "We hadden eigenlijk nul zin om naar een festival te gaan met deze hitte, maar wij hebben geen ruggengraat", grapt ze op Instagram. "Dus we maken er weer een feestje van."

De dag erna had ze gelukkig géén last van een kater, en dat heeft ze aan haar moeder te danken. Die gaf haar namelijk de tip om bij elk glas rosé ook een glas water te drinken.

"Nou, mam, het helpt echt!", schrijft Jill opgetogen. En dat is maar goed ook, want zij en Leroy hebben een drukke planning. "Nu lekker even naar Tilburg en dan rijden we naar België voor ons wekelijkse frietmoment", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.