Big Brother 'Big Brother'-winnaar Bart moet terugkomen op belofte: "Het is onmogelijk"
COS
'Big Brother'-winnaar Bart moet terugkomen op belofte: "Het is onmogelijk"
Foto: GoPlay

Bart werd vorige week uitgeroepen tot de winnaar van 'Big Brother'. De 49-jarige militair kreeg een cheque van 73.000 euro mee naar huis.

Bart had lange tijd geen idee dat hij zo populair was bij de fans van 'Big Brother'. Na zijn overwinning deed hij een 'plechtige belofte': Mensen die een kaartje hadden gestuurd, zou hij persoonlijk contacteren. "Da's het minste wat ik kan doen."

Bij 'No Biggie Live' moet Bart nu terugkomen op die belofte. "Ik had mij voorgenomen om iedereen die iets had gestuurd, een berichtje te sturen. Maar dat is onmogelijk", zegt Bart aan Liese Luwel en Naomi Timmerman.

Bart had nooit kunnen denken dat hij zoveel berichten en kaartjes zou krijgen. "Daar ben ik van verschoten dat dat zo was", geeft hij toe. Zijn vrouw merkte het ook al op: "Je bent een week thuis en je bent alleen daarmee bezig."

Al die mensen nog persoonlijk beantwoorden? "Da's onbegonnen werk. Het is onmogelijk om alles te lezen, om alles te beantwoorden. Maar via deze weg wil ik alle mensen bedanken voor alle berichtjes en cadeautjes", aldus Bart.

Meer nieuws

Meer nieuws

.