Big Brother 'Big Brother'-winnaar Bart geschokt door scherpe reacties: "Maken er direct eigen verhaal van"
COS
'Big Brother'-winnaar Bart geschokt door scherpe reacties: "Maken er direct eigen verhaal van"
Foto: GoPlay

Op 1 april kwam het 'Big Brother'-avontuur tot een einde. Het was Bart die zegevierde. Hij kreeg de meeste stemmen en won meer dan 73.000 euro.

Bart ging onlangs op 'MacDate' met Nick Eshuis en 'Big Brother'-huisgenoot Jolien. Ze hadden het onder meer over de situatie tussen Jolien en Charlotte. "De mensen blazen het zelf op", zegt Bart daarover. Hij maakte het zelf ook mee. 

"De week voor 'Big Brother' begon had ik mijn motor binnen gedaan in de winkel. Er moest iets aan gerepareerd worden en ze zeiden: 'In januari mag je die komen halen.' Ik had gezegd dat ik niet wist wanneer ik hem zou kunnen komen halen, omdat ik meedeed aan een tv-programma."

"Dus na 'Big Brother' ga ik hem halen en trek ik een foto met de boodschap dat ik mijn motor ben gaan halen. Gigantisch veel mensen opeens: 'Amai, zijn droom zal groot geweest zijn. Hij heeft met het geld een Harley Davidson gekocht, zo groot zal de droom van een huis niet geweest zijn.'"

"De mensen maken er direct iets anders van. Mijn motor stond binnen, ik ben die gewoon gaan halen. De mensen maken er direct hun eigen verhaal van. Ik denk dat dat met alles zo is, dat er gigantisch veel opgeblazen wordt", aldus Bart.

Meer nieuws

Meer nieuws

.