'Big Brother'-kijkers zwaar verontwaardigd na finalespel Secret Room: "Zó voorspelbaar!"

door: COS
Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' werd vandaag de finalepuzzel van de Secret Room gespeeld. Er waren zes 'prijzen' uit te delen.

Op basis van het klassement van de Secret Room mochten de bewoners eens voor een de kamer betreden. Achter zes deurtjes zaten prijzen als '25 coins', 'al je coins kwijt', 'een belangrijke rol bij de nominaties' en 'er zit niks achter dit deurtje'.

Wellicht de beste prijs ging al bij de eerste beurt de deur uit. Charlotte opende deur 3: 'ticket voor de finaleweek'. Charlotte aanvaardde de prijs en is deze week dus vrijgesteld. Op sociale media lijken niet alle kijkers daar even enthousiast over.

"Toch bizar hoe iemand die het publiek niet wil, door allerlei bizarre constructies, regelwijzigingen in de finaleweek zal zitten!", merkt een kijker op. "Had al zo'n vermoeden. Daarom ben ik ook gestopt met kijken", zegt iemand. "Wat een verrassing", klinkt het nog sarcastisch.

"Ik heb zoals vorig seizoen een beetje een Kristof-gevoel", zegt een kijker. "Mooie prijs voor iemand die al weken thuis had moeten zitten", reageert nog iemand. "Wat ligt het er allemaal vingerdik op", lezen we nog. "Zó voorspelbaar" en "Overduidelijk: zij moet en zal winnen."