Big Brother 'Big Brother'-kijkers zijn gedrag nu echt spuugzat: "Zijn nepmasker valt af"
COS
'Big Brother'-kijkers zijn gedrag nu echt spuugzat: "Zijn nepmasker valt af"
Foto: GoPlay

'Big Brother' loopt op z'n einde. De zes overgebleven bewoners kregen deze week te horen dat de finale al over twee weken gespeeld wordt.

Het is deze week belangrijker dan ooit om de Power of Nomination in handen te krijgen. Op sociale media hopen veel fans alvast dat één bewoner die zeker niet krijgt: Danny. Zijn gedrag tegenover Jason begint heel wat kijkers danig te irriteren.

"Zo zie je maar dat Danny uiteindelijk door de mand valt. Danny kan zijn irritatie ten opzichte van Jason niet meer verbergen. Zijn nepmasker valt af terwijl Jason alleen maar eerlijk is en wil vechten voor zijn kans", klinkt het. "Danny, stop met Jason aan te vallen op alles wat die doet."

"Hebben we eindelijk weer iets van Jason om op te zeiken? Er loopt daar een Danny die de ene nare opmerking na de andere maakt. Doe mij maar een heel fanatieke eerlijke jongen in plaats van een Danny of Char die alleen maar door sturing vanuit Big Brother er überhaupt nog inzitten."

'Bullebak'

"Danny is echt een walgelijke kwal hoe hij steeds tegen Jason doet", klinkt het scherp. "Wat denkt die Danny te bereiken met zo te doen tegen Jason? Hem slecht neerzetten bij de kijkers?", vraagt iemand zich af. "Het is wel erg duidelijk dat Big Brother Danny omhoog wil duwen en Jason omlaag."

"Bullebak Danny wordt erger en erger. Stoor mij er ook aan dat er niemand in dat huis eens naast Jason gaat staan tegen die Danny", merkt nog iemand op. "Als Jason ademt zitten Danny en Lindsey hem al in de nek. Verschil is dat hij alles uitspreekt, ook dingen die misschien niet zo handig zijn, in plaats van alles achter iemands rug."

Mis niets over de bewoners van Big Brother dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.