Big Brother 'Big Brother'-kijkers voorspellen plottwist van jewelste tijdens liveshow
COS
'Big Brother'-kijkers voorspellen plottwist van jewelste tijdens liveshow
Foto: GoPlay

Vanavond nemen we afscheid van de vijfde bewoner in 'Big Brother'. De afgelopen weken namen we al afscheid van Judy, Chelsea, Ilse en Danny.

Deze week maken Rob, Jacqueline en Jason kans om naar huis gestuurd te worden. Al zeker één van hen zal Valentijn niet in het huis vieren. Veel kijkers zijn er echter van overtuigd dat we twee keer afscheid zullen nemen.

"Het gerucht gaat steeds meer en meer de ronde dat er weleens 2 naar huis kunnen gaan", klinkt het op de grootste Facebookfanpagina. Maar liefst 78 procent van de kijkers is overtuigd dat die plottwist van jewelste ons en de bewoners te wachten staat.

Meer nog: "Ik hoop dat er twee gaan", klinkt het meermaals. "Dat zou een droomscenario zijn: Rob én Jacqueline weg", klinkt het nog. "Hoop doet leven", reageert nog een kijker. "Als dat zou kunnen... graag", laat nog een kijker weten.

Het gerucht is ontstaan, omdat vorig jaar rond deze periode ook twee bewoners het huis moesten verlaten. Vera en Leroy moesten na Love Week naar huis. Het zou zomaar kunnen dat er volgende week dan helemaal niemand naar huis moet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.