Big Brother 'Big Brother'-kijkers niet te spreken over wat ze horen in het huis: "Hadden ze veel beter moeten voorzien"
COS
'Big Brother'-kijkers niet te spreken over wat ze horen in het huis: "Hadden ze veel beter moeten voorzien"
Foto: GoPlay

De derde week van 'Big Brother' is volop aan de gang. Na Money Week is het deze keer tijd voor Battle Week; de bewoners zijn opgesplitst in twee teams.

De tijden van drie keer per dag een warme douche nemen zijn al lange tijd voorbij in het 'Big Brother'-huis. Big Brother greep vorig jaar al in. Nu moeten bewoners hun coins gebruiken om een warme douche te kunnen nemen. Al lijkt dat zelfs mét coins niet vanzelfsprekend.

Voor de livestreamkijkers is het geen geheim: de toiletten raakten al meermaals verstopt. In de douches kwam het leidingwater dan weer boven drijven. In 'No Biggie' vertelde Judy dat ze alle troep die uit de douche kwam had moeten opkuisen. Nu is het weer misgelopen.

"Een degelijke loodgieter mogen ze daar ook eens naartoe sturen. Je hoort niet anders dan dat de wc's of doucheleidingen niet doorlopen", klinkt het op Facebook. "Erg, hè. Maar zoals Bart zei: als het aan de leidingen onder het huis ligt, kunnen ze dat niet zomaar veranderen, want ze kunnen er niet aan."

"Hadden ze dus alles goed moeten checken voor ze mensen in het huis opsloten. Wat nu als dadelijk alles verstopt zit? Moeten ze op een emmer gaan zitten of zo?", merkt iemand op. "Dat hadden ze eigenlijk veel beter moeten voorzien voor ze zoiets in mekaar zetten voor 16+ bewoners en medewerkers."

Meer nieuws

Meer nieuws

.