Big Brother 'Big Brother'-kijkers niet te spreken over Secret Mission: "Het is een schande van die bewoner"
COS
'Big Brother'-kijkers niet te spreken over Secret Mission: "Het is een schande van die bewoner"
Foto: GoPlay

Het is vandaag feest in het 'Big Brother'-huis. Charlotte viert vandaag haar 28ste verjaardag. Er staat haar meteen een grote verrassing te wachten.

Charlotte zal een verjaardagstaart aantreffen. Twee van haar medebewoners kregen een Secret Mission van Big Brother om de taart zonder het medeweten van de anderen te maken. Het waren Ali en Bart, twee bewoners die nog nooit een taart gemaakt hebben, die de opdracht kregen.

Bart en Ali zouden de taart afgelopen nacht moeten maken. Het liep echter niet zoals ze wensten. Bart kon de blauwe kamer onopgemerkt verlaten. Hij was wel vroeger dan afgesproken. Bij Ali lag dat moeilijker. Hij viel terug in slaap en kwam pas in de keuken toen Bart al het werk verricht had.

"Schande dat Bart alles alleen heeft moeten doen", klinkt het op Facebook. "Het is een schande van Ali", vindt nog iemand. Bart mag dan wel te vroeg geweest zijn, Ali was veel te laat. "Ik ben fan van Ali, maar hier ging hij de mist in", klinkt het nog. Al zijn er ook veel sympathisanten van Ali.

"Jammer voor Ali, Bart wil met de pluimen gaan lopen. Ze hadden betere afspraken moeten maken. De sfeer morgen zal weer tegen het vriespunt zijn", lezen we. "Ik kan het Ali niet kwalijk nemen." Een ding lijkt wel duidelijk: "Opdracht mislukt, want ze moesten het samen doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.