Big Brother 'Big Brother'-kijkers niet te spreken over 'grapje' bewoner: "Nomineren en huiswaarts!"
COS
'Big Brother'-kijkers niet te spreken over 'grapje' bewoner: "Nomineren en huiswaarts!"
Foto: GoPlay

Het is 'Dilemma Week' in 'Big Brother'. De bewoners kwamen de afgelopen dagen al voor moeilijke keuzes te staan. 

Deze week moesten de bewoners al iemand nomineren en staat het mysterieuze vraagteken in de tuin. Wie daarop drukt mag iets uit de Wall kiezen. Jacqueline kon maandag op het vraagteken drukken. Ze besluit samen met enkele huisgenoten een grapje uit te halen met de rest.

"20k uit de pot, dat was m'n vraagteken", vertelt Jacqueline in de woonkamer. Een paar bewoners, waaronder Chiara en Rob, spelen het spelletje mee. Andere bewoners schrikken. Het grapje lokt bij kijkers uiteenlopende reacties uit.

"Top! Een grapje moet ook eens kunnen" en "Hilarisch! Groot gelijk hebben ze! Laat ze wat plezier hebben" klinkt het enerzijds. "Stiekeme huichelaars" en "Ik vind dat ze een ruziestoker is" klinkt het anderzijds. "Dringend op de kermis gaan staan... in 't leugenpaleis."

"Een grap moet kunnen natuurlijk… maar ik ben zeker als iemand anders dit zou doen bij haar dan is het 'kot' te klein! Wat mij betreft nomineren en huiswaarts", klinkt het scherp. "Als ze dit eens doen bij haar, dan denk ik dat het huis te klein gaat worden."

"Als het omgekeerd was? Oe la la dan ging het groepje er absoluut niet mee lachen, hoor", zegt nog iemand. "Buiten ermee", klinkt het resoluut. "Vorig jaar heeft Peter ook een grap uitgehaald en dat was zijn exit", klinkt het onheilspellend.

Meer nieuws

Meer nieuws

.