Big Brother 'Big Brother'-kijkers niet te spreken over bewoner: "Had ik al lang op z'n plaats gezet"
COS
'Big Brother'-kijkers niet te spreken over bewoner: "Had ik al lang op z'n plaats gezet"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' is de eerste week bijna achter de rug. Dat betekent ook dat we op zaterdag 14 januari al afscheid nemen van één bewoner.

De afgelopen week konden we de 'Big Brother'-bewoners beter leren kennen. De ene bewoner maakte al een betere indruk dan de andere. Heel wat kijkers lijken niet zo enthousiast over Ali.

"Die blijft maar eten? Michelangelo was sla aan het eten, omdat er niks anders meer was. Ali komt af en pakt die kom sla gewoon uit z'n handen. Die had ik al lang op z'n plaats gezet", zegt een kijker.

"Heel wereldvreemd ook", zegt een andere kijker. "Hij kent geen Cirque du Soleil, carbonara, gratin..." Ook 'stamppot' was hem vreemd. "Zelfs geen hummus. Wereldvreemd die jongen."

"Had hem het voordeel van de twijfel gegeven, maar hoe langer ik kijk, hoe meer ik het om m'n zenuwen krijg", klinkt het. "Aardige man, maar komt van een andere planeet lijkt wel", besluit iemand minder scherp.

Veel mensen vinden Ali net wél een fijne bewoner. "Hij mag er van mij nog heel lang in het huis zitten. Geweldig om hem bezig te zien", klinkt het. "Ik vind hem geweldig!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.