Big Brother 'Big Brother'-kijkers misnoegd door gemiste kans: "Big Brother heeft de ballen niet"
COS
'Big Brother'-kijkers misnoegd door gemiste kans: "Big Brother heeft de ballen niet"
Foto: GoPlay

Vanavond moet er weer een 'Big Brother'-bewoner het huis verlaten. Ali, Jason en Bart moeten vrezen voor een exit. Een dubbele eliminatie is niet uitgesloten.

Deze week mochten fans van het programma weer van zich laten horen. 'Big Brother'-kijkers mochten klachten over bepaalde bewoners naar het huis sturen. Die kregen de bewoners te horen in de dagboekkamer.

Van een 'Charlotte, je moet wat minder Engels praten' en 'Danny, zou je wat minder geniepig kunnen doen' tot 'Lindsey, loop niet de hele dag achter Danny aan' of 'Jolien, maakt Ali niet belachelijk met zijn uitspraken': die boodschappen kregen de bewoners te horen.

"Zwak" en "lachwekkend" klinkt het unaniem op sociale media. "Gemiste kans weer, die klachtenlijn", klinkt het op Twitter. "Als dit is wat Big Brother heeft uitgekozen als klachten, dan moeten ze echt op zoek naar nieuw personeel."

"Ze hebben echt zwaar moeten graven om softe klachten te vinden", klinkt het nog. "Big Brother heeft de ballen niet om de bewoners echte klachten te laten horen." En: "De klachten zijn toch echt zwak. Had hier meer van verwacht."

"Ik eis nog een ronde klachten, maar dan echt goede next level klachten, productie! Jezus, zo moeilijk is het toch niet om een keer iets goed te doen", aldus nog een kijker. 

https://twitter.com/Lauratheyyy/status/1637008086115164160

Meer nieuws

Meer nieuws

.