'Big Brother'-kijkers massaal verontwaardigd door wat ze horen: "Jullie zijn ziek, echt ziek!"

door: COS
Chiara in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In het 'Big Brother' leven momenteel veertien bewoners samen. Dat zorgt natuurlijk af en toe voor frustraties. Dat zien we de afgelopen dagen steeds vaker.

We treffen zaterdagochtend Jolien en Ilse bij de kastruimte. Jolien zegt de afgelopen tijd een ander gevoel gekregen te hebben bij Charlotte. Dat komt door kleine dingen zoals Charlotte die voor iedereen koffie zet, maar niet voor haar.

Wanneer ook Chiara erbij komt zitten, blijft Charlotte het gespreksonderwerp. Zo zegt Chiara dat Charlotte in het begin vaak in beeld werd gebracht toen ze droevig was over haar vader. Het gesprek lokt op Twitter verontwaardiging uit.

"Oké, dit gaat te ver. Denken dat Charlotte haar overleden vader opbrengt gewoon om goed in het huis te staan en medelijden te krijgen van mensen thuis. Jullie zijn ziek, echt ziek!", klinkt het scherp op Twitter.

"Wanneer je zelf zo gecalculeerd bent dat je 't verlies van een dierbare strategisch zou gebruiken dat je dat maar op een ander projecteert. Mei, niet iedereen is zo gehaaid. Je hebt ook nog oprechte mensen."

"Wat hebben die vrouwen tegen Charlotte? Ik denk dus echt dat het jaloezie is. Hoe ga je haten op iemand die graag kookt en muntjes deelt", lezen we nog. "Chiara, ga je mond spoelen."