Big Brother 'Big Brother'-kijkers brengen hun verrassende stem uit: 'Deze bewoner moet vrezen voor exit'
COS
'Big Brother'-kijkers brengen hun verrassende stem uit: 'Deze bewoner moet vrezen voor exit'
Foto: GoPlay

Vanavond nemen we alweer afscheid van de derde 'Big Brother'-bewoner. Deze week nomineerde team roze Danny, Rob en Ilse.

Vorige week was het meer dan duidelijk: Charlotte had met voorsprong de meeste stemmen, maar ook Danny had aanzienlijk meer fans dan Chelsea. Het was dan ook Chelsea die naar huis moest gaan. Deze week ligt de Facebook-poll een stuk dichter bij elkaar.

Rob staat momenteel aan de leiding met 3.800 stemmen. Hij lijkt dus nog een weekje langer te mogen blijven. Voor Danny lijkt er verrassend genoeg minder goed nieuws. Hij hinkt met 2.000 stemmen achterop. Ilse doet het iets beter met 2.200 stemmen.

Veel fans vinden het vreemd dat Rob het zo goed doet in de poll. "Omdat veel mensen direct gestemd hebben en Rob daarna raar is beginnen doen", legt een kijker uit. "Ik had op Rob gestemd, maar nu de reacties gelezen te hebben over zijn zure gedrag kan hij van mij gewoon naar huis."

"Als ik zie hoeveel stemmen Rob heeft... ik denk dat er dan weinigen zijn die de stream volgen. In de afleveringen wordt hij goed neergezet. Gaan ze uitzenden dat hij Ali een paljas noemt bijvoorbeeld?", vraagt iemand zich af. "Iedereen die de live kijkt, weet dat Rob alleen maar klaagt en zeurt."

"Danny speelt het spel, wordt telkens omlaag gehaald en iedere keer op een los woord of opmerking gepakt zonder het hele verhaal te vertellen. Hoe lief Ilse ook is, ze past gewoon niet in de game", vindt een kijker. "Ilse hoort niet in het huis. Ze is daar doodongelukkig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.