Big Brother 'Big Brother' kent geen genade: 'Deze bewoner dreigt het huis vandaag te verlaten'
COS
'Big Brother' kent geen genade: 'Deze bewoner dreigt het huis vandaag te verlaten'
Foto: GoPlay

De laatste recht lijn naar de finale is ingezet in 'Big Brother'. Met nog vijf bewoners in het huis zullen we de komende dagen nog afscheid moeten nemen.

De 'Big Brother'-bewoners werden na de liveshow al ingelicht: er zou maandag iemand moeten vertrekken. De kijkers hebben deze keer alle power. Zij mochten beslissen wie hun favoriete bewoner is en dus nog in het huis mag blijven.

Op sociale media werd naar goede gewoonte een poll gelanceerd om na te gaan van welke bewoner we afscheid zouden moeten nemen. Duizenden fans brachten hun stem uit.

Dat Jason en Bart veilig zijn, zal niet verbazen. Maar ook Jolien mag van de kijkers nog wat langer blijven. Met respectievelijk 9 en 11 procent van de stemmen is het spannend tussen Lindsey en Charlotte.

Nederland-België

De poll van ex-winnaar Salar is dan weer in het nadeel van Charlotte: 11 procent tegenover 13 voor Lindsey. Deze poll lijkt ons aannemelijker, omwille van het Nederland-België-gegeven.

Met nog 2 Nederlanders en 3 Belgen in het huis, lijkt een exit van een Belg waarschijnlijker. Charlotte zal dus wellicht aan het kortste eind trekken en het huis vandaag nog moeten verlaten.

Wie zijn of haar stem nog niet heeft uitgebracht, kan dat nog doen tot 10 uur maandagochtend. In de loop van de dag zullen de livestreamkijkers en bewoners afscheid moeten nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.