Big Brother 'Big Brother'-fans weten niet wat ze zien: "Triestig en bewijs dat de sfeer niet goed zit"
COS
'Big Brother'-fans weten niet wat ze zien: "Triestig en bewijs dat de sfeer niet goed zit"
Foto: GoPlay

'Big Brother' loopt bijna op z'n einde. Op 1 april weten we wie zich de nieuwe winnaar mag noemen.

Livestreamkijkers moesten donderdag niet lang opblijven. De bewoners kropen wel heel vroeg onder de wol. Heel wat kijkers begrijpen het niet. 'Big Brother' moet de tijd van je leven zijn. "Ik snap dat niet hoor. Geniet, once in a lifetime... En dan zo vroeg slapen", klinkt het.

"Ze hebben niks te doen. Pure verveling dit", merkt iemand op. "Ze gaan er later spijt van hebben", voorspelt een kijker alvast. "Raar, vorige seizoenen hielden ze zich bezig met spelletjes, sketches...", lezen we nog. "Triestig en bewijs dat de sfeer niet goed zit", merkt iemand op. "Triestige bedoening."

"Heel heel spijtig, denk dat er niemand meer de energie heeft om door te gaan. Hoe je het ook draait of keert. Er zit niets meer van pit in het ganse 'Big Brother'-huis", stelt iemand vast. "Er is toch niks aan! Vorig jaar heel de dag de livestream aan op de achtergrond. Zet 'm nu vaak zelf af, word er niet goed van."

"Wat een verschil met de afgelopen twee jaar. Toen vonden de bewoners het echt jammer dat het op zijn einde liep. Dit jaar zijn ze echt aan het aftellen naar het einde. Ze zijn uitgeblust. Ik heb ook het gevoel dat er geen hechte vriendschappen voor het leven tussen de bewoners zijn gemaakt, wat andere jaren wel het geval was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.