Big Brother 'Big Brother'-fans kunnen hun ogen niet geloven bij nominaties: 'Finale wordt nu al gespeeld'
COS
'Big Brother'-fans kunnen hun ogen niet geloven bij nominaties: 'Finale wordt nu al gespeeld'
Foto: GoPlay

De nominaties zijn bekend in 'Big Brother'. Deze week is het de strijd der titanen: Ali, Jason en Bart zijn genomineerd.

Jason werd eerder deze week al genomineerd na het spel met de zandloper. Charlotte kreeg later de power of nomination in handen en moest nog twee namen naast hem op het bord zetten. Ze koos voor Ali en Bart.

Kijkers voelden het gisteren al aankomen. "Heb zo'n donkerbruin vermoeden dat we zaterdag een veel te vroege 'finale' gaan krijgen, net als vorig jaar. De drie populairste tegen elkaar", klonk het woensdag op Facebook.

Dat zal inderdaad gebeuren. Jason, Bart en Ali zijn zonder twijfel de drie populairste bewoners. Dat bewijst de ene na de andere poll op sociale media. Dat zij het nu al tegen elkaar moeten opnemen en niet in de finale op 1 april, zorgt voor verontwaardiging.

Top drie

"Echt triestig", klinkt het op Facebook. "Drie finalisten. Heel spijtig", lezen we nog. "Dus iemand die naar huis gestemd is mag nu de droomfinale van de meerderheid van de kijkers verpesten", stelt nog iemand. "Mijn top drie erop", klinkt het verder.

"Wat haat ik dit, ze horen alle drie gewoon in de finale", lezen we. "Bizar dit! Dit zijn drie finaleplekken. Back in time, Big Brother. Ik zeg: alle spellen opnieuw doen", stelt een kijker voor. "Wat jammer dit! Hier slaat Big Brother de bal toch helemaal mis, alles voor sensatie zeker?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.