Big Brother 'Big Brother'-fans haken massaal af: "Toch al duidelijk dat die bewoner dit seizoen zal winnen"
COS
'Big Brother'-fans haken massaal af: "Toch al duidelijk dat die bewoner dit seizoen zal winnen"
Foto: GoPlay

De finale van 'Big Brother' komt steeds dichterbij. Ali Burhan zal die niet meer meemaken. Hij moest het huis zaterdag verlaten.

Lange tijd leek Jason goed op weg om het huidige seizoen van 'Big Brother' te winnen. Toen hij voor het eerst tegenover Bart zat op de nominatiebank, bleek de vork toch even anders in de steel te zitten. Bart werd al twee keer tot favoriet uitgeroepen. Veel fans lijken daar niet zo tevreden mee. 

"Toch al zo duidelijk dat Bart dit seizoen zal winnen. Hoe saaier je bent, hoe verder je geraakt in dit spel", klinkt het. "Bart is helemaal het tegenovergestelde van Jill en Salar, ik snap niet dat mensen hem zo graag hebben. Zo saai, lacht nooit of amper, vertelt saaie verhalen en dan zijn principes..."

"Dus omdat je altijd afwast ben je een winnaar? Kom op zeg. Verder voegt Bart weinig toe. Ook Jason niet. De winnaar is zaterdag naar huis gegaan", lezen we nog. Het vertrek van Ali is bij veel fans nog niet verteerd. "De enige écht winnaar is zaterdag vertrokken", klinkt het meermaals.

Corruptie

Volgens fans maakt het niks uit voor wie je stemt. "Het is toch al lang beslist", lezen we. "Mij interesseert het niet meer. Ik ga ook mijn tijd niet meer besteden aan die corruptie. Echt belachelijk", laat nog iemand weten.

Kijkers haken massaal af. Dat zal de productie wel voelen. "Ik ben gestopt met kijken", verklaart iemand. "Voor mij is het spel afgelopen, de eerlijkheid en de oprechtheid zijn voor de bus gegooid. Kijk niet meer naar de kleutertuin die er nog rest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.