'Big Brother'-fans en ex-bewoners emotioneel na aangrijpend moment: "Ik krijg oprecht tranen hiervan"

door: COS
Bart en Jolien in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' krijgen we vanavond weer een 'freeze' te zien. Na de hond van Jolien, de moeder van Charlotte en de oma van Michelangelo, krijgt nu Bart hoog bezoek.

Femke, de dochter van Bart, komt donderdagavond het huis binnen. "Papa, ik wil echt zeggen dat je het supergoed doet. Ik ben supertrots op jou. Ik kijk elke dag naar de aflevering en naar de livestream", zegt ze met een zelfgebakken koekjes onder de arm.

"Bart, pak haar vast", zegt Jolien plotseling. "Ik verpest het, sorry. Pak haar vast. Ik kan dit niet aanzien. Het boeit niet. Sorry als je kwaad bent om die duizend euro, maar ik kan dit niet." Bart staat meteen recht en omhelst zijn dochter.

"Merci", zegt Bart in tranen. "Het moment waarop Jolien zegt: 'Pak ze vast', ik denk dat het geen halve seconde geduurd heeft voor ik ze vast had. Onbeschrijfelijk moment", zegt Bart achteraf in de dagboekkamer.

"Hoe mooi van Jolien", zegt Liese Luwel. "Ik jank", reageert Nouchine Broodhaers. "Heel mooi", vindt ook Salar Abbasi Abraasi. "Ik krijg oprecht tranen hiervan, Bart is zo een goed mens met een fantastische familie", zegt Michelangelo. "Instant tranen in m'n ogen", lezen we nog.