'Big Brother'-bewoners bijten van zich af na kritiek: "Er is geen moer aan de hand"

door: COS
Lindsey en Charlotte in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Het 'Big Brother'-avontuur is intussen al een maand achter de rug. De laatste bewoners verlieten op 1 april het huis in Amsterdam.

Nu ze tijd hebben gehad om te 'landen', lijken heel wat 'Big Brother'-bewoners wat voor hun fans te willen organiseren. Zo denken de bewoners van de rode kamer - Charlotte, Danny, Chelsea, Ali, Ias, Chayron, Judy en Lindsey - eraan om een fandag in Utrecht te organiseren.

"Waarom niet met iedereen, zoals in Mechelen? Nog steeds rode kamer tegen blauwe kamer, hoe spijtig", klinkt het in de reacties. "Waarom rode kamer alleen?", vraagt iemand zich af. "Rode kamer? Dus Jason is niet welkom?", lezen we nog.

Charlotte en Lindsey voegden er ook nog "for free natuurlijk" aan toe. "Die 'for free', is dat een sneer naar de speldag van Michelangelo en Chiara?", vraagt iemand zich af.

Middelbare school-vibes

"Okay ik heb tijd vandaag voor alle wijsneuzen met jullie twitter vingers. Niemand is bezig met andere fandagen te bashen of wat dan ook. Dat doen jullie toch echt zelf en ja ik heb de screenshots gezien. Stop ermee it's giving middelbare school-vibes. Er is geen moer aan de hand", reageert Lindsey scherp.

"Ten tweede het feit dat de mensen uit de zogenaamde 'rode kamer' samen een fandag hebben is puur omdat deze groep na het programma nog steeds een hechte band heeft en dit samen willen doen. Als de feiten helder zijn kan het fabriceren van deze Disney-verhalen stoppen."