Big Brother 'Big Brother'-bewoner overweegt zélf te vertrekken: "Ik ben hier niet meer graag"
COS
'Big Brother'-bewoner overweegt zélf te vertrekken: "Ik ben hier niet meer graag"
Foto: GoPlay

De 'Big Brother'-bewoners werden donderdagochtend in de Game Room verwacht. Daar had Big Brother een voorstel: een vrijstelling voor volgende week, maar dan moest je deze week wel de plaats van een genomineerde innemen.

Niemand ging op het voorstel in. Nu blijkt dat één bewoner toch getwijfeld heeft. Jolien vertelt in de woonkamer dat ze het had willen doen om deze week te kunnen vertrekken. "Ik heb dat even gedacht", geeft ze toe. "Ik ben niet meer zo heel graag hier. Veel te veel gedoe, ik heb er geen zin in."

"Daarvoor ben ik niet gekomen. Ik heb het thuis veel te goed. Thuis heb ik die drama's niet", zegt Jolien. Charlotte heeft hetzelfde gevoel. "Het is echt niet meer leuk de sfeer. Ik amuseer me nu niet. Het is alleen maar geroep tegen elkaar en geroddel."

"Ik heb echt even getwijfeld", zegt Jolien over het voorstel van Big Brother. "Maar dan dacht ik ook: als ik dat nu doe, is dat een schoon einde van je spel? Eigenlijk moet je eruit gaan wanneer het jouw tijd is en er niet zelf een einde aan maken", besluit Jolien.

"Ik had het niet verwacht, die slechte sfeer. Iedereen is zo stout. Iedereen roddelt, ik inclusief, ik ben niet heilig, maar we zijn allemaal zo sneaky", zegt ze. Het lijkt erop dat de bewoners eens een goed groepsgesprek moeten voeren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.