Big Brother Bewoner moet net voor eindmeet 'Big Brother' verlaten: "Ik heb alles uit het avontuur gehaald"
COS
Bewoner moet net voor eindmeet 'Big Brother' verlaten: "Ik heb alles uit het avontuur gehaald"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' zijn de bewoners aan de finaleweek begonnen. Big Brother kent geen genade, want vandaag moest één bewoner het huis al verlaten.

Na de liveshow van zaterdag gingen de lijnen weer open. 'Big Brother'-fans mochten hun favoriet kiezen. Wie de minste stemmen kreeg, moest maandagochtend het huis verlaten. Wie dat was, kwamen de bewoners samen met de livestreamkijkers te weten.

Het is Lindsey die het huis voor de eindmeet moet verlaten. Ze vertrekt met opgeven hoofd naar Geraldine Kemper en Tatyana Beloy in de Game Room. "Het is oké. Ik heb echt genoten. Ik heb alles uit het avontuur gehaald. Ik had me geen mooier avontuur kunnen wensen. Het was heel bijzonder."

"Ik heb m'n best gedaan. Ik ben mezelf gebleven vanaf dag 1", zegt Lindsey. "Ik ben heel blij dat ik het laatste feestje nog heb mogen meemaken. Ik ben blij dat ik de finaleweek nog heb mogen betreden", aldus de Nederlandse.

Lindsey mist de finale op zaterdag. "Net voor de eindstreep. Natuurlijk is het balen. Maar als ik iets heb geleerd: het is oké om te verliezen", zegt Lindsey. "Ik kan alleen maar trots zijn op hoever ik ben gekomen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.