Alweer een slag in het gezicht van 'Blind Gekocht'-team: "Voelde niet als een thuis"
COS
Alweer een slag in het gezicht van 'Blind Gekocht'-team: "Voelde niet als een thuis"
Foto: Play4

Naast het nieuws over de overstap van Bart en Béa van 'Blind Gekocht' naar 'Huis Gemaakt' is er nog een opvallend nieuwtje. Barteld en Jonas, die vorig jaar deelnamen aan 'Blind Gekocht', verkopen hun huis.

Barteld en Jonas zochten vorig jaar een huis met voldoende grond voor al hun dieren. Ze droomden er ook luidop van om ooit kinderkampen te organiseren. Al snel werd duidelijk dat dat met hun budget van 450.000 euro niet makkelijk zou worden.

Zonder echt op zoek te gaan, hielden Barteld en Jonas hun ogen open voor nieuwe mogelijkheden. "Zo botsten we een tijdje geleden op ons droomhuis", vertelt het koppel aan Het Nieuwsblad. Nu hebben ze besloten om te verhuizen.

Het koppel kijkt wel met een goed gevoel terug op 'Blind Gekocht'. "Omdat we zelf niet bij de renovatie betrokken waren, voelde het huis nog niet meteen als een thuis. Gaandeweg is dat gevoel wel gekomen, maar toen botsten we op het nieuwe pand."

Het huis heeft een groter stuk grond. "Op die manier kunnen we onze droom toch nog waarmaken. Want we willen dolgraag kinderkampen organiseren, maar daar hadden we aan het 'Blind Gekocht'-huis gewoon geen ruimte voor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.