Alle Play4-kijkers hebben hetzelfde te zeggen na laatste uitzending van 'Boris'
COS
Alle Play4-kijkers hebben hetzelfde te zeggen na laatste uitzending van 'Boris'
Foto: Play4

Jeroom Snelders moest in 1997 afscheid nemen van zijn broer. Boris overleed aan de gevolgen van kanker. In 'Boris' nam hij opnieuw afscheid van zijn broer.

Samen met Jonas Geirnaert en Bockie De Repper trok Jeroom naar Canada, de droombestemming van Boris. Op het mooiste plekje van Canada zou Jeroom de assen van zijn broer uitstrooien. Dat deed hij gisteren in de laatste aflevering.

Op sociale media wordt er massaal gereageerd op het aangrijpende programma. "Het mooiste en meest pure dat in jaren op tv te zien is geweest", lezen we. "Mooiste programma die ik ooit heb gezien. Ontroerend en grappig. Zeer mooi eerbetoon!"

"Om stil van te worden, om te gieren tot je buik er zeer van deed", klinkt het nog. "Reality TV zoals het hoort te zijn. Geen opgeklopte dramatiek, maar eerlijk en oprecht, met een lach en een traan waarin velen die ook iemand hebben verloren zich kunnen verwarmen. Top programma sinds jaren."

"Het mooiste, grappigste, droevigste, puurste... wat ik in heel lange tijd gezien heb. Echt door tranen heen gelachen tijdens deze laatste aflevering en geëindigd met een ferme huilbui. 't Ga je goed Boris. Bedankt Jeroom dat we getuige mochten zijn van deze levensviering, van Boris zijn laatste reis."

Meer nieuws

Meer nieuws

.