Ali kan niet geloven wat hij na 'Big Brother' te zien krijgt: "Als je ballen hebt, zeg het in mijn gezicht"

door: COS
Ali Burhan na 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Vorige week namen we afscheid van Ali in 'Big Brother'. Hij was wekenlang een van de favoriete bewoners en kon het huis dan ook met opgeheven hoofd verlaten.

Dat Ali populair was, mocht hij met eigen ogen zien toen er na het vliegtuigje van Jason ook voor hem eentje over het huis vloog met de banner 'Ali Finali'. In zijn confessions op GoPlay krijgt Ali een fragment te zien van Jolien en Michelangelo die zich na het zien van het vliegtuig meteen afzonderen.

"Ja... stelt niks voor", zegt Michelangelo. "Ik ging het net zeggen. Het wil niks zeggen, hè?", reageert Jolien. "Nee, ik heb gewonnen tegen hem vorige week", antwoordt Michelangelo. "Maar ja, elke week erop komen", stelt Jolien vast. Waarop Michelangelo: "Ja, man."

Ali schrikt van de beelden. "Dat had ik niet gedacht", reageert hij. "Onbegrijpelijk eigenlijk. In plaats van mij te komen steunen, een hart onder de riem te steken, gaan ze naar binnen. Dat betekent dat ze mij als concurrent zagen. Dat hebben ze ook laten voelen", zegt hij.

"Door hen ben ik niet weggegaan, maar door een van mijn beste vriendinnen. Ze hebben niet tegen mij gewonnen, ik heb tegen mezelf verloren. Maar het is een beetje onrespectvol hoe ze achter mijn rug praten. Ik heb altijd gezegd: als je ballen hebt, zeg het in mijn gezicht."