Aflevering van 'Blind Gekocht' lokt massaal veel reacties uit: "Kunnen de anderen een voorbeeld aan nemen"
LHX
Aflevering van 'Blind Gekocht' lokt massaal veel reacties uit: "Kunnen de anderen een voorbeeld aan nemen"
Foto: Play4

In 'Blind Gekocht' zochten Kim en Jan naar een veilige woning voor hun zoontje Thor, die geboren is met een zeldzame genetische aandoening. Deze week was te zien hoe Kinga en Bart hen hun nieuwe huis toonden.

Kim en Jan zijn helemaal overdonderd door de vondst van Kinga en Bart. Het huis is nog niet eens af, maar ze kunnen hun tranen van blijdschap niet bedwingen. Vooral grote, vlakke tuin, waarin Thor zonder problemen kan spelen, vinden ze geweldig.

De kijkers van 'Blind Gekocht' vinden het prachtig om te zien. "Het beste koppel ooit in 'Blind Gekocht. Zo realistisch en met de voetjes op de grond. Pure dankbaarheid", wordt er gereageerd op sociale media. "Wat een positief koppel. Zonder klagen en content met wat ze wel hebben!"

Vooral het contrast met de andere koppels valt veel mensen op. "Daar kunnen de andere deelnemers nog een voorbeeld aan nemen. Die dachten voor een euro een villa met zwembad te krijgen", klinkt het. "Geen gezeur over de badkamer, enzovoort. Wat een verschil met de veeleisende mensen die al gepasseerd zijn die álles nieuw en modieus willen." "Een lesje in nederigheid voor velen."

https://www.instagram.com/reel/Css_N0AN_Ig/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.