Zwaar verlies voor ex-'Familie'-actrice Dorien Reynaert: "Nu heb je geen pijn meer"
COS
Zwaar verlies voor ex-'Familie'-actrice Dorien Reynaert: "Nu heb je geen pijn meer"
Foto: VTM

Dorien Reynaert kennen we als actrice uit 'De Buurtpolitie'. Ze vertolkte enkele jaren de rol van Femke. In 2020 speelde ze in 'Familie' de rol van Alex.

Dorien Reynaert heeft deze week erg droevig nieuws. De actrice en haar gezin moesten zopas afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Maurice. "Op de vooravond van mijn verjaardag moet ik je laten gaan. Hoe dubbel kan het leven zijn... jouw verjaardag gaan we nooit meer vieren", schrijft Dorien bij een reeks foto's op Instagram.

Amper 7 jaar is Maurice geworden. "Het afscheid komt te onverwachts", zegt Dorien. "Afgelopen vrijdag kregen we het harde verdict maar mochten we je al een geluk nog mee naar huis nemen zodat wij en iedereen die je liefhad heel bewust afscheid konden nemen. De laatste wandeling op jouw favoriete weide, de laatste zachte knuffels, de laatste keer jou eten geven, de laatste streling op je rug..."

Vorige maand moest het gezin al afscheid nemen van kat Rie'ke. Die verdween plots. "Nadat jouw levenslange 'partner in crime' Rie'ke vorige maand plots met de noorderzon is verdwenen verliezen we jou nu ook nog. Het is precies dat het zo moet zijn... Samen in ons leven gekomen en ook samen vertrokken."

"Wolf snapt er allemaal niet veel van en geeft zijn tutje als troost aan mij, telkens hij me ziet wenen. Ergens zal hij het toch wel aanvoelen, gezien de hoeveelheid knuffels die je nog van hem hebt gekregen de laatste dagen. Ben er zeker van dat hij zijn allerbeste vriend zal missen, jullie waren dan ook zo’n schoon duo..."

"Wij gaan u allemaal missen, Maurice'ke. Merci om zoveel liefde en vreugde in ons leven te brengen. Vaarwel dikke vriend. Nu heb je geen pijn meer en kan je verder gaan ravotten met Rie'ke, waar dan ook ergens ten velden", aldus Dorien. Veel sterkte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorien Reynaert (@dorien_reynaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.