Zoon Karen Damen en deze BV-kinderen gaan in september nieuwe avonturen tegemoet
COS
Zoon Karen Damen en deze BV-kinderen gaan in september nieuwe avonturen tegemoet
Foto: VTM

Het einde van het schooljaar is aangebroken. Voor veel kinderen betekent dat na de zomervakantie de start van een nieuw avontuur.

"Klaar voor de volgende grote stap", schrijft Karen Damen op Instagram. Haar zoon Sky zal in september naar de middelbare school gaan. Dat is ook zo voor Valentina, de dochter van Tanja Dexters. "Proficiat, Valentina! Fier", schrijft de voormalige Miss België.

https://www.instagram.com/p/CfbS2sLMvxK/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cfbi-J_Dz8k/?utm_source=ig_web_copy_link

Ook Zenna Herman, de zoon van Ellemieke Vermolen en Sergio Herman, zit in september in het eerste middelbaar. Evi Hanssens jongste, Mac, is ook klaar voor de grote stap naar het secundair onderwijs. "Er staan zoveel spannende leuke dingen voor hem te gebeuren."

https://www.instagram.com/p/Cfa2JLxjS03/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cfa3dFWNHTj/?utm_source=ig_web_copy_link

Andere BV-kinderen studeerden dan weer af aan de kleuterschool en zullen in september aan de 'echte' schoolbanken van het eerste leerjaar plaatsnemen. Dat is zo voor Minnie, de dochter van Siska Schoeters, en voor Ellía, het zoontje van Belle Perez. "Wat vliegt de tijd toch", zegt de zangeres.

https://www.instagram.com/p/CfZcMVMLrYP/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CfbXqUaKv1g/?utm_source=ig_web_copy_link

Voor enkele van de oudste BV-kinderen is zelfs het secundair onderwijs al achter de rug. Debby Pfaff zag haar oudste zoon Keano deze week zijn diploma in ontvangst nemen. En ook Tommie, de oudste zoon van Gunther Levi, gaat een nieuw hoofdstuk tegemoet aan de hogeschool.

https://www.instagram.com/p/CfYbXl0qO8Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.