Zomereditie Schlagerfestival Middelkerke komt volgend jaar terug: Deze twee toppers zijn er al zeker bij

door: PMN
Snoop - Schlagerfestival Middelkerke 2021
Afbeelding bron: YMDI

Het Schlagerfestival Zomereditie maakte op 16 en 17 juli met succes zijn entree aan onze Belgische kust. De Vlaamse artiesten zorgden voor twee onvergetelijke avonden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Na afloop werd dan ook onmiddellijk aangekondigd dat Het Schlagerfestival Zomereditie terugkeert naar Middelkerke.
 

"Het Schlagerfestival is al vijftien jaar een gevestigde waarde in Hasselt en dus hadden we er het volste vertrouwen in dat een zomereditie ook in de smaak zou vallen. Wat we niet hadden verwacht was dat het weerzien tussen fans en artiesten zo overweldigend, op een aantal momenten zelfs bijzonder emotioneel, zou zijn.” 

“We hebben dan ook meteen beslist om volgend jaar met Het Schlagerfestival Zomereditie opnieuw naar Middelkerke te komen", vertelt mede-organisator Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group.

De eerste artiestennamen voor de editie van 2022 werden al bekend gemaakt. Zo zullen Christoff en Laura Lynn zeker al op het podium staan. Wie weet zullen de fans dan wel hun geliefde polonaises terug kunnen doen en zijn we al lang corona vergeten.

Het Schlagerfestival Zomereditie vindt volgend jaar plaats op zaterdag 16 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.hetschlagerfestival.be