Zomer=Lekker aperitieven, Aldi biedt lekkere verfrissingen aan miniprijzen
WVDS
Zomer=Lekker aperitieven, Aldi biedt lekkere verfrissingen aan miniprijzen
Foto: Shutterstock/nitpicker

Nu het zomer is en vakantie voor de meeste mensen, wordt er heel wat meer en langer genoten van een hapje en een drankje voor het eten. Aldi heeft alles in huis om geslaagde hapjes voor te zetten aan je gezin, familie of vrienden. Mis zeker de promoties niet.

Deze week staan er enkele lekkere dranken in de promotie. Te beginnen met een lekkere frisse Chardonnay Southern Creek is een ideale wijn voor bij het aperitief. Wordt ook geserveerd bij vis- en gevogeltegerechten. Voor een prijs van 4,99 euro haal je hem in huis.

Verwen je je tafelgenoten liever met iets zoets dan kan dat met een Bacardi Mojito voor 14,99 euro per fles. Of een Don Simon Sangria rosé smaakt ook niet slecht en die heb je al voor de kleine prijs van 2,99 euro voor een fles van 1,5 liter.

Heb je ook nog jonge gasten dan kan je hen verrassen met Kidibul appel. Voor 6 flesjes betaal je in plaats van 8,69 euro, 7,24 euro. Je krijgt er 6 voor de prijs van 5 in dit geval. 

En voor de volwassenen die nog moeten naar huis rijden kan je in de Aldi-filialen Hoegaarden Rosée 0,0 procent vinden. Dit witbier met fruitige frambozensmaak betaal je 8,19 euro voor een pak van 6 blikjes van elk 33 centiliter.

Laat het allemaal smaken en wanneer je al deze informatie nog eens wil nalezen kan dat in de folder van Aldi van deze week.

Meer nieuws

Meer nieuws

.