Zita Wauters met de handen in het haar: "Ik wil nu echt de juiste keuze maken"
COS
Zita Wauters met de handen in het haar: "Ik wil nu echt de juiste keuze maken"
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Ze staat straks voor een moeilijke beslissing; ze studeert namelijk af.

Nog anderhalve maand en Zita Wauters mag de poort van het middelbaar onderwijs officieel achter zich toetrekken. Maar dan volgt wel een erg belangrijke keuze: gaat ze studeren of niet? Momenteel zit ze nog in de fase dat ze het niet weet.

"Ik ben al een jaar kwijt, door te blijven zitten. Dus ik wil nu echt de juiste keuze maken. Dat is best moeilijk", zegt Zita in Nina. Haar omgeving maakt er een "big deal" en vindt een diploma belangrijk. "Maar eigenlijk? Ik weet nog niet of ik ga verder studeren."

Als ze dat wel zou doen, dan wil ze het liefst rechten studeren om advocaat in het strafrecht te worden. "Dat is de enige 'normale' job die me aanspreekt", zegt Zita. "Maar dat is een lange, zware studie. En met wat ik graag naast school doe - acteren en optreden - lijkt die combinatie me lastig."

In de richting van het acteren dan? "Ik heb al eens gekeken naar een acting school in Engeland. Maar ik vind het nogal eng om helemaal alleen naar daar te gaan. Later misschien", besluit Zita Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.