Zita Wauters heeft tips voor vriendje Ralph: "Misschien is dat wel het allerbelangrijkste"
COS

Zita Wauters is nog steeds gelukkig samen met vriendje Ralph Cannie. Er werd even gevreesd dat er een einde aan hun relatie was gekomen.

Zita Wauters plaatste lange tijd geen foto's meer met Ralph Cannie. Ook op hun tweejarig jubileum deelden Zita en Ralph geen foto's. Er werd door een insider bovendien bevestigd dat de relatie voorbij was.

Dat gerucht hielpen Zita en Ralph zelf uit de wereld. Ze poseerden al kussen op Instagram. Ook de feestdagen bracht hun dolverliefde koppeltje samen door. Recent trokken ze er dan weer met z'n tweetjes op uit naar Marbella.

Dat de liefde groot is, mag wel duidelijk zijn. Volgende week vieren Zita en Ralph hun derde Valentijnsdag samen. Als Ralph nog geen cadeautje heeft voorzien, dan heeft Zita wel wat tips.

Op Instagram Stories deelt ze met haar volgers een paar "last minute valentijnscadeautips". Ze doet suggesties zoals knitwear, accessoires, matching boxershorts, een kookboek en een slaapkleedje. "En misschien het allerbelangrijkste: geef elkaar liefde", besluit Zita.

Meer nieuws

Meer nieuws

.