Zita Wauters heeft bijzonder mooie woorden voor haar vader Koen Wauters
COS
Zita Wauters heeft bijzonder mooie woorden voor haar vader Koen Wauters
Foto: Photonews

Koen Wauters heeft met zijn ex-vrouw Valerie De Booser twee tienerkinderen. Nono Wauters werd recent zestien, Zita Wauters mag binnenkort al achttien kaarsjes uitblazen.

Koen Wauters heeft het deze zomer druk met zomeroptredens. Clouseau wordt doorheen Vlaanderen namelijk op heel wat podia verwacht. Zo stonden Koen en broer Kris Wauters maandag nog op het Rijvers Festival.

Koen en Kris bouwden er weer een feestje van. Daar was Koens dochter Zita Wauters getuige van. Zij was voor de gelegenheid meegekomen met haar vader. Ze was erg onder de indruk.

"Mijn ster", schreef Zita bij beelden van haar vader aan het werk. "De coolste", liet ze ook nog weten over de voltallige band. Een tijdje geleden was Zita ook al bij een concert van Clouseau aanwezig.

Koen vertelde eerder dat zijn kinderen niet meer zo vaak willen meekomen naar shows. Vorige maand liet Zita weten daar spijt van te hebben. "Ik kom eigenlijk veel te weinig kijken naar papa, en als ik dat dan doe, ben ik zo trots op hem", klonk het toen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.